• страница-банер

Huite лансира револуционерен ѕиден панел WPC за одржлива архитектура

Huite лансира револуционерен ѕиден панел WPC за одржлива архитектура linyi-
wpc ѕиден панел
Huite, водечки производител во градежната индустрија, го најави лансирањето на својот нов ѕиден панел од дрвени пластични композити (WPC).Ѕидната плоча WPC е одржлив, еколошки градежен материјал кој ја комбинира издржливоста на дрвото со својствата на пластиката што не се одржуваат.
wpc ѕиден панел
Новиот ѕиден панел WPC е направен од 60% дрвени влакна, 30% полиетилен со висока густина (HDPE) и 10% адитиви.Овој уникатен композитен материјал обезбедува супериорна цврстина и отпорност на влага, што го прави идеален и за внатрешни и за надворешни апликации.Панелот е лесен за инсталирање, а неговиот систем на испреплетување обезбедува беспрекорна завршница со минимални видливи споеви.
wpc ѕиден панел
Понатаму, ѕидниот панел WPC е еколошка опција.Со користење на дрвени влакна и рециклирана пластика, Huite придонесува за намалување на пластичниот отпад во депониите и користењето на природните ресурси.Ѕидниот панел WPC е исто така отпорен на ултравиолетово (УВ) зрачење, топлина и атмосферски влијанија, што го прави долготрајно и ниско-одржливо решение за архитекти, градежници и сопственици на куќи.
wpc ѕиден панел
Во Huite, ние сме посветени на испорака на иновативни, одржливи градежни материјали на нашите клиенти“, рече Самер, портпарол на компанијата.„Нашиот ѕиден панел WPC ја менува играта во градежната индустрија, нудејќи и естетски и практични придобивки што ги надминуваат ограничувањата на традиционалните материјали.
wpc ѕиден панел
Ѕидниот панел WPC на Huite е достапен во голем број бои и текстури, што им овозможува на архитектите и градители да креираат уникатни дизајни и лесно да ги усогласат постоечките градежни материјали.Производот е погоден за различни апликации, вклучувајќи надворешни и внатрешни ѕидови, тавани, прегради и облоги.
wpc ѕиден панел
Ѕидниот панел WPC сега е достапен за купување директно од Huite или неговите овластени дилери.За да дознаете повеќе за овој револуционерен производ или да побарате примерок, посетете ја https://www.htwallpanel.com/.
wpc ѕиден панел
За HuiteHuite е водечки производител на иновативни и одржливи градежни материјали за градежната индустрија.Компанијата е посветена на испорака на висококвалитетни, еколошки производи кои им помагаат на архитектите, градежниците и сопствениците на куќи да создадат убави и долготрајни структури.


Време на објавување: април-10-2023 година